У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ВІА "ЛЕЙСЯ ПЕСНЯ" Дмитра Доміна

Продаж призупинено
минула подія
Російською мовою

Про подію

Унікальний проект золотої колекції ВІА «Лийся, Пісня!» створений відомим музикантом та продюсером Геннадієм Федосовим у 2012 році спільно з останнім керівником ВІА Леонідом Смілянським. Ішов ретельний відбір музикантів та співаків серед колишніх учасників Ансамблю. Процес затягнувся на довгі три роки. Складність полягала в тому, що вибирати треба було із музикантів, які проживають на території України, бо нова повна назва проекту – «Золота колекція найкращих пісень ВІА “Лийся, пісня!» – зроблено в Україні”. Зрештою сформувався колектив, який гідно представляє культуру ВІА, що має високі професійні навички та великий досвід роботи.
 
Завдання музикантів полягало в тому, щоб зберегти культуру ВІА у найкращих традиціях. Перші ж виступи показали, що проект повністю виправдав усі очікування. Голоси всіх учасників проекту створюють неповторний колорит звуків у великому діапазоні, несуть потужну позитивну енергетику, глядачі та учасники ансамблю стають єдиним цілим.
 
У програмі гала-концерту безліч творів, які протягом багатьох років успішно звучать на концертних майданчиках України та зарубіжжя. У цей проект по праву входять кращі пісні естради XX століття, такі як: «Прощавай», «Обручка», «Клен», «Де ж ти була», «Ось побачиш», «Хто  тобі  сказав»,  «Пісенька  про  шевця»,  «Верба», «Мій рідний край», «Червона рута» та багато інших. Неповторні голоси учасників ансамблю впізнавано вже не одним поколінням любителів гарної пісні. Концерти проходять незмінно за повних залів на високому емоційному підйомі. Зал дружно підспівує ансамблю, найчастіше концерт триває набагато довше за запланований час. Проект цікавий не тільки зрілій аудиторії, а й молодому поколінню, вкотре підтверджуючи зростаючий інтерес до культури ВІА.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

ВІА "ЛЕЙСЯ ПЕСНЯ" Дмитра Доміна відбудеться 7 квітня 2022, 18:30, четвер в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Основна сцена, пл. 250-річчя міста, 2). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.