У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Легенда Нарнії"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Це захоплююча, чарівна і глибока історія про зраду, жертовність, суперництво, прощення і любов.
 
Під час Другої світової війни, укриваючись від повітряних нальотів в будинку старого професора, Пітер, Сьюзен, Люсі і Едмунд граються там в хованки. Сховавшись в старій шафі Люсі, а потім і інші діти потрапляють в чарівну країну Нарнію, де звірі й птахи говорять і мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми і велетні, фавни і кентаври і де раніше завжди панували любов і доброта. На жаль, Нарнія скута тиранічним правлінням Білої Чаклунки, тому зараз там панує вічна зима, Різдва не було вже сто років, а значить весна ніколи не настане …
Пітера, Люсі, Едмунда і Сьюзен чекають найрізноманітніші пригоди і чудеса. Але головне – кожному з дітей доведеться самостійно зробити вибір між добром і злом, життям і смертю, любов’ю і зрадою.
 
У виставі беруть участь артисти Театру ім. Лесі Українки та вихованці театральної студії Творчої майстерні «Гармонія», які вже п’ятий рік осягають секрети акторської майстерності під керівництвом заслуженої артистки України Марини Юрченко.
 
В квітні 2019 року вистава «Легенда Нарнії» стала лауреатом обласного дитячо-юнацького фестивалю «Z-ефір» На ІІІ Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі дитячих та юнацьких колективів «Казки України-2020» вистава «Легенда Нарнії» отримала дипломи в номінаціях “Краща сценографія” (художник Алла Михальчук та відеоінженірінг Ілларіон Іванов), «Кращий дует» Ясміна Курбанова і Вікторія Новак за виконання ролі Люсі і фавна Містера Тамнуса та спеціальний диплом «Приз глядацьких симпатій».

Придбати квиток на Вистава "Легенда Нарнії" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Вистава "Легенда Нарнії" відбудеться 21 квітня 2024, 11:00, неділя в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Нова сцена, вул. М. Лисенка, 24). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.