У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олег Винник

11 березня 2022, 19:00, п’ятниця
Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 25 ЖОВТНЯ 2021 19:00 НА 11 БЕРЕЗНЯ 2022 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
Причина: зростання кількості захворювань на Covid-19
ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРА
 
Важливе повідомлення щодо відвідування концерту Олега Винника
 
Шановні глядачі! Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Дніпропетровської області, який починає діяти з 00:00 18.10.2021 року. Ми відповідально ставимося до вашої безпеки та бажаємо вам здоров‘я! Згідно з чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236, враховуючи встановлення «червоного» рівня епідемічних обмежень, доступ глядачів на концерт можливий лише за наявністі одного з наступних документів:
 
документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;
негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, яке проведене не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією або двома дозами вакцини;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР.
 
Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік!
 
У всіх відділеннях ІНВІТРО, вартість тесту згідно з підписаною угодою по пред'явленні квитка ціна тесту буде коштувати 300 грн+25 грн взяття мазка(замість 650 грн+25 грн взяття мазка)При собі обов'язково необхідно мати оригінал паспорту.
Прийом пацієнтів тільки в медичних офісах!!
 
Здати тест можна в 6 мед офісах ІНВІТРО в м. Кам'янське: вул. Глаголєва 18/26; пр. Свободи 59; бул. Будівельників 31; пр. Конституції 21; пр. 40-річчя Перемоги 1а, проспект Шевченка 18
 
Також у Українській незалежній лабораторії IQLab ми пропонуємо зробити Експрес-тест на виявлення антигену SARS-CoV-2.
 
Вартість тесту згідно з підписаною угодою 300 грн + 25 грн взяття мазка.(замість 600 грн.) Здавати антигенний тест на ковід з паспортом оригіналом + оригінал квитка при собі!!!!
 
в приміщенні вул. Аношкіна, 72. Якщо Ви не можете зробити тест заздалегідь, мобільна бригада «IQLab» проведе тестування перед початком концерту в приміщенні ПК "Хімік" починаючи з 17-30.
 
експрес-тест на антиген — це швидкий і надійний спосіб тестування на COVID-19. Процедура забору матеріалу та підготовка до антиген-тесту аналогічна ПЛР-тестуванню (мазок з носоглотки);
з собою слід обов'язково мати оригінал документу, що підтверджує особу (паспорт або документи у застосунку «Дія»).
 
Чекаємо вас на заходах та бажаємо міцного здоров‘я! 
Українська незалежна лабораторія IQLab — партнер Вашої безпеки.
 
На цю подію діє сервісний збір в розмірі 10%
 
Олег Винник входить в ТОП найуспішніших артистів української сцени, є найпопулярнішим артистом в Україні згідно з порівняльного аналізу Google Trends. Головний ньюзмейкер, володар багатьох престижних премій. Співак задає тренди в українському шоу-бізнесі. Він став першим сольним поп-виконавцем в Україні, який почав збирати стадіони. Першим серед зірок вітчизняного шоу-бізнесу зібрав 2 столичних Палацу спорту поспіль. Першим відкрив нові концертні майданчики, які після Винника освоюють інші артисти. У містах Європи музикант збирає не хмари, а повноцінні концертні зали на кілька тисяч чоловік.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Олег Винник відбудеться 11 березня 2022, 19:00, п’ятниця в Палац культури «Хімік». За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.