У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Жінки Джейка"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Саймона вважають найуспішнішим комедійним драматургом Сполучених Штатів, по суті він ще за життя став класиком: 33 п’єси, 29 кіносценаріїв, безліч успішних постановок на Бродвеї та театральних сценах всього світу, купа літературних та кіно нагород.  «Жінки Джейка» написані в 1992 році і п’єса майже ніколи не ставилася на сценах пострадянських країн, а вперше в  Україні до неї звернувся  саме наш театр.
 
Дія відбувається в квартирі письменника Джейка і в його багатій уяві. Як же приємно іноді піти від всіх проблем в світ власних фантазій: не треба давати пояснення і з’ясовувати відносини, можна розмовляти тільки з тими людьми, з якими тобі хочеться, або не розмовляти зовсім, в будь-який момент можна зануритися в приємні спогади давно минулих днів …. Але що станеться, якщо не ти сам будеш керувати своєю уявою, а вона тобою? Відразу може рухнути все, і тільки любов допоможе знайти вірний шлях.
 
Режисер-постановник, автор сценографії – заслужений діяч мистецтв України  Сергій Чулков
Художник –  Алла Михальчук
Художник по костюмах – Анжела Єрмоленко
Балетмейстер – Наталія Клішина
 
Дійові особи та виконавці:
 
ДЖЕЙК – Сергій Винокуров
МЕГГІ – заслужена артистка України  Марина Юрченко
КАРЕН – заслужена артистка України  Світлана Комарова
МОЛЛІ (12 років) – Поліна Волощенко
МОЛЛІ (21 рік) – Ірина Донченко
ЕДІТ – заслужена артистка України  Ірина Чваркова
ДЖУЛІЯ –  Тетяна Петренко
ШЕЙЛА –  Анна Орлова
ДІВЧИНА ЛЮБОВ – артистка балету  Марина Зубко

Придбати квиток на Вистава "Жінки Джейка" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Вистава "Жінки Джейка" відбудеться 27 лютого 2022, 17:00, неділя в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Основна сцена, пл. 250-річчя міста, 2). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.