У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр Черный квадрат «Ты моё всё»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Це нова версія старого, перевіреного десятиліттями, хіта. Також як і в першому спектаклі, гострі жарти, цілісний сюжет і чудовий фінал, що запам'ятовується. Матеріал вистави залишився колишнім, але при перенесенні на нову команду акторів - він був поліпшений, «абгрейдчен» і вийшло дивно!
 
Якщо Ви бачили «Ти моє все» (першу версію), то як би це дивно не здавалося, «Ти моє все-2» з новими акторами, викличе у Вас божевільний захват. Від впізнавання і подиву.
 
Рідкісний і неможливий для інших театрів випадок, коли одна і та ж п'єса у виконанні інших акторів стає новою виставою. Коли заміна акторів не по зовнішнім причинам, а через радості і кайф, що «це саме» можна і «по-іншому».
 
У ньому присутня легка атмосфера, що не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень, а також незвичайних і яскравих персонажів. Хороші забавні діалоги, що забезпечують веселий настрій на усю дорогу. Що щодо самого сексу? Він є. Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.
 
«Ти моє ВСЕ» - казка. Насправді такого не буває, а якщо і трапляється, то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або молодим чоловіком.
 
Тому що після вистави є ризик обговорювати його до самого ранку. Бажання і розуміння, довіру і ревнощі - ці теми близькі будь-якому глядачеві і можна сказати, що ця сексуальна казка про Вас.
 
Вистава в цілому не на один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати її знову і знову.
 
«Ти моє ВСЕ» - про Любов. І сильна Любов відчувається це на протяг всього вистави, Ви будете співчувати героям і переживати за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.
 
Якщо хочете від душі посміятися і без напрягу розчулитися - ця вистава для Вас.
 
У ролях: Володимир Шумко, Анастасія Друзенко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Театр Черный квадрат «Ты моё всё» відбудеться 3 березня 2020, 19:00, вівторок в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Основна сцена, пл. 250-річчя міста, 2). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.