У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія "Зірковий час"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Якими тільки епітетами не нагороджували п’єсу Lend Me A Tenor («Позичте тенора») провідні світові театральні критики: «шедевр», «великий фарс живого класика», «найсмішніше шоу Бродвею», «американські гірки веселощів» … Справді, Кен Людвіг блискуче поєднав в цій п’єсі легковажність комедії положень з високим мистецтвом … опери! Так-так, саме опери. Адже герої цієї злегка божевільною історії – співаки, менеджери і фанати оперного мистецтва.
 
Дія відбувається в розкішному номері готелю, призначеному для всесвітньо відомого італійського тенора Тіто Мереллі. Суперзірка приїжджає, щоб дебютувати в одному з оперних театрів США зі своєю коронною роллю Отелло. Квитки продані, декорації встановлені, оркестр готовий. Але через низку непорозумінь Тіто помилково приймають за мертвого. Продюсер Сондерс в паніці. У божевільній спробі врятувати спектакль і обдурити публіку Тіто замінюють Максом, помічником Сондерса, що мріє про кар’єру співака. Але коли справжній тенор раптово прокидається, починається реальний хаос. За увагу зірки борються (іноді – буквально) ревнива дружина тенора, його амбітна партнерка, подружка Макса і кокетлива очільниця оперної гільдії. Втім, все закінчується благополучно і для кожного учасника цієї історії настає свій ЗІРКОВИЙ ЧАС. До речі, саме цей варіант назви для вистави – «Зірковий час» – і  вибрав наш театр.
 
Режисер-постановник та автор музичного оформлення  – Владислав Таранов
Сценография – Михайло Вороновський
Хормейстер – Ірина Шульга
 
Дійові особи і виконавці:
 
МАКС, помічник Сондерса – Євген Босенко
МЕГГІ, його подруга – Світлана Сушко
СОНДЕРС, батько Меггі, генеральный менеджер Оперної компанії – заслужений артист України Анатолій Вертій
ТІТО МЕРЕЛЛІ, знаменитий тенор – Сергій Винокуров
МАРІЯ, дружина Тіто –  Юлія Жиліна
ПОСИЛЬНИЙ – Владислав Лисенко, Дмитро Сороколат
ДІАНА, оперна співачка – заслужена артистка України Світлана Комарова
ДЖУЛІЯ, голова Оперної Гільдії – Валентина Галенко
Виставу ведуть помічники режисера Людмила Соляник і Віктория Тимченко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Комедія "Зірковий час" відбудеться 11 лютого 2022, 18:30, п’ятниця в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Основна сцена, пл. 250-річчя міста, 2). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.