У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Вечеря дурнів"

Тривалість
02:40
З антрактом
Бронь На касу
48
годин

Про подію

Франсіс Вебер
ВЕЧЕРЯ ДУРНІВ
Комедія на дві дії
 
У П’єра Брошана – забезпеченого книговидавця і пересиченого сноба – є одне дивне хобі. Раз на тиждень, по середах, він з друзями влаштовує звані вечері, де в якості десерту подають… дурнів. Дивакуватих гостей, над яким можна від душі познущатися і, якщо дурень, якого ти запросив, виявиться найдурнішим – виграти приз. Скажете, жорстока забава? Саме так вважає і Христина, подруга П’єра. Але на думку дівчини Брошан не звертає уваги, він має твердий намір виграти на майбутньому вечері, оскільки доля йому підкинула просто феєричного придурка на ім’я Франсуа Піньйон. Ось тільки радісний, натхненний, доброзичливий і добрий Піньйон виявився не таким вже й недотепою, як здавалося, а господар – не таким розумним, яким себе вважав. Надовго ж паризький піжон запам’ятає цей вечір!
 
Сміховинну і в чомусь повчальну комедію про любов, чоловічу дружбу і взаєморозуміння написав всесвітньо відомий французький режисер і сценарист Франсіс Вебер ("Татусі", "Невдахи", "Втікачі", "Іграшка").
 
Важливо звернути увагу на те, що дія вистави відбувається наприкінці 80-х-початку 90-х років минулого століття, коли в наше життя ще не увійшли мобільні телефони…

Придбати квиток на Вистава "Вечеря дурнів" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Вистава "Вечеря дурнів" відбудеться 10 травня 2024, 18:00, п’ятниця в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Основна сцена, пл. 250-річчя міста, 2). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"