У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Антоніо Вівальді. Пори року

Продаж призупинено
минула подія
Тривалість
01:10
З антрактом

Про подію

Чотири концерти для скрипки з оркестром у виконанні лауреата міжнародних конкурсів Олександра Володіна
і струнної групи оркестру
 
Прем’єра відбулася – 26.10.2018
 
Кажуть, що «Пори року» Антоніо Вівальді – це музика, яка зійшла з небес. Хтозна, може і справді ангели наспівували венеціанському маестро його знамениті музичні теми.
Створена триста років тому, за часів, коли в європейській культурі панував стиль бароко, ця музика, тим не менш, ідеально збіглася з нашим часом. Проста, яскрава, емоційна, ритмічна, вона відразу лягає на слух і ніби випромінює гармонійне світосприйняття, вона немов просякнута симпатією до людини.
Свою восьму за рахунком збірку музичних творів Вівальді назвав «Досвід гармонії і винахідливості» і включив в неї 12 віртуозних скрипкових концертів. Перші чотири з них носять назву «Весна», «Літо», «Осінь» і «Зима». Сьогоднішня виконавська практика об’єднала ці твори в цикл «Пори року».
Це справжні живописні полотна, на яких звуками оркестру відображена вся палітра природних фарб: дзюрчання струмків, спів птахів, грім, шелест листя, шаленство снігових вихорів…
Але зміст усіх частин, звичайно ж, не обмежується тільки природним сюжетом. Музичні образи викликають асоціації з чимось більш тонким і глибоким. Це, безсумнівно, ще й фреска людського життя – від народження до смерті.
Всі чотири концерти із циклу «Пори року» входять до золотого репертуару будь-якого скрипаля-віртуоза.
В програмі, яку Театр ім. Лесі Українки пропонує любителям музики, можна буде не тільки насолодитися виконавською майстерністю Олександра Володіна, але й дізнатися більше про рудого священника маестро Вівальді, зануритися в атмосферу Венеції початку 18-го століття, почути сонети, складені самим композитором в якості епіграфа до кожного концерту.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янське.

Антоніо Вівальді. Пори року відбудеться 8 лютого 2020, 12:00, субота в Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки (Нова сцена, вул. М. Лисенка, 24). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.